ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βόμβα από Hot Doc: «Βλέπει» Σέχτα Επαναστατών και Τριανταφυλλόπουλο πίσω από Καλοψιδιώτη και Γκιόλια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βόμβα από Hot Doc: «Βλέπει» Σέχτα Επαναστατών και Τριανταφυλλόπουλο πίσω από Καλοψιδιώτη και Γκιόλια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

​Βόμβα από το Hot Doc σε σχέση με το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας, που διεπράχθη στις 23 Ιουνίου!

Το γνωστό περιοδικό του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, συνδέει το μακελειό του περασμένου μήνα, με το πενταπλό φονικό και τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια πριν από έξι χρόνια.

Οι συντάκτες βλέπουν πίσω από τα πιο πάνω εγκλήματα την Σέχτα Επαναστατών και στο βάθος τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η προαγγελία του περιοδικού που αναδημοσιεύεται στην Ελλάδα:

«Hot Doc: 10 δολοφονίες, ένας επιχειρηματίας, η Σέχτα, ο Γκιόλιας, ο Τριανταφυλλόπουλος

23 Ιουνίου 2016. Η Αγία Νάπα συγκλονίζεται από τη στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Φάνου Καλοψιδιώτη. Ο Καλοψιδιώτης ήταν στόχος εδώ και μια τετραετία και η δολοφονία του συνέπεσε ημερολογιακά με προηγούμενη απόπειρα εναντίον του η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο σωματοφυλάκων του.

Η διπλή δολοφονική επιχείρηση θα μπορούσε απλώς να αποτελεί μια αιματοβαμμένη ιστορία ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, αλλά φαίνεται πως έχει σχέση με κάτι ακόμη: με μια βρόμικη υπόθεση μια άλλης δολοφονίας στην Ελλάδα. Αυτής του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Διαβάστε στο Hot Doc που κυκλοφορεί, πώς συνδέονται η αρχική απόπειρα και η δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη με τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια και ποιοι είναι οι ανατριχιαστικοί συμβολισμοί.

Ακόμη, ποια στοιχεία δείχνουν τον δολοφόνο του Γκιόλια, γιατί δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ από τις ελληνικές Αρχές, αλλά και γιατί η Ελλάδα αρνήθηκε να βοηθήσει τους Κύπριους στην εξιχνίαση των εγκλημάτων.

Διαβάστε για την πιθανή σχέση των εκτελεστών με εγκλήματα που εμφανίστηκαν ως τρομοκρατία αλλά είναι πιθανό να αποτελούν τη δράση ενός παρακράτους. Τι έχουν καταθέσει μάρτυρες στην Κύπρο.

Αποκαλύπτουμε τα ονόματα και όλα τα στοιχεία της υπόθεσης του Φάνου Καλοψιδιώτη και την ανατριχιαστική σύνδεση του στυγνού εκτελεστή με τον Σωκράτη Γκιόλια και τη δολοφονία του το καλοκαίρι του 2010.

Διαβάστε ακόμη, γιατί η υπόθεση της Κύπρου μυρίζει έντονα «Σέχτα Επαναστατών» και ποια τελικά μπορεί να είναι η διαβόητη «τρομοκρατική οργάνωση» που χτύπησε ελάχιστες φορές και τα ίχνη της εξαφανίστηκαν.

Ακόμη, πώς και γιατί οι ελληνικές Αρχές απαξίωσαν μάρτυρες και στοιχεία που ίσως να συμπλήρωναν το παζλ της υπόθεσης Γκιόλια που παραμένει ανεξιχνίαστη εδώ και έξι χρόνια.

Αποκαλύπτουμε επίσης τι έχουν καταθέσει για την υπόθεση Γκιόλια κομβικής σημασίας μάρτυρες αλλά και ποιον και γιατί φοβόταν ο δημοσιογράφος. Όλα τα ντοκουμέντα που άφησε πίσω του λίγο πριν δολοφονηθεί.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top