ΚΟΣΜΟΣ

Φωτογραφίες ΣΟΚ: Αυτός είναι ο νεκρός μακελάρης του Ντάλας - Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες

Φωτογραφίες ΣΟΚ: Αυτός είναι ο νεκρός μακελάρης του Ντάλας - Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν αρχικά στο site LiveLeak και δείχνουν έναν Αφροαμερικανό άνδρα με αίματα στο πρόσωπο, ανάμεσα σε συντρίμμια, ενώ υπάρχει και μια φωτογραφία εντός ημι-αυτόματου όπλου, το οποίο φέρεται να είχε μαζί του ο δράστης της επίθεσης στο Ντάλας και της δολοφονίας πέντε λευκών αστυνομικών.

Ο Bryan Woolston πρώην ειδικός σε θέματα εκρηκτικών του στρατού των ΗΠΑ υποστήριξε στη Daily Mail πως το πιθανότερο είναι οι φωτογραφίες να είναι γνήσιες και όντως να απεικονίζουν τον νεκρό μακελάρη του Ντάλας, λίγα λεπτά αφού η αστυνομία έστειλε ειδικό ρομπότ με εκρηκτικά για να τον εξουδετερώσει.

Σύμφωνα με τον Woolston, το σκηνικό που φαίνεται στις φωτογραφίες και η κατάσταση της σορού του άνδρα που εμφανίζεται σε αυτές συνάδουν με την έκρηξη από το ειδικό ρομπότ, τεχνολογία που είχε παλιότερα χρησιμοποιηθεί από τον αμερικανικό στρατό στο Ιράκ αλλά ποτέ από την αστυνομία για την εξουδετέρωση ενός υπόπτου.

Η αστυνομία του Ντάλας δεν έχει σχολιάσει τις φωτογραφίας και το αν είναι όντως εικόνες από το γκαράζ όπου είχε ταμπουρωθεί ο δράστης μετά την επίθεση στους αστυνομικούς, την περασμένη Παρασκευή (08.07.2016). Σύμφωνα με τον Woolston, ο Τζόνσον σκοτώθηκε εξαιτίας εσωτερικών τραυμάτων που του προκάλεσε η έκρηξη, για την οποία χρησιμοποιήθηκε υλικό C4 και φέρεται να είχε κρυφτεί πίσω από έναν τοίχο για να προστατευθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top