ΤΟΥΡΚΙΑ: Ανήλικος σκότωσε 3 αστυνομικούς και αυτοκτόνησε

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ανήλικος σκότωσε 3 αστυνομικούς και αυτοκτόνησε

Ο 17χρονος φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Ένας 17χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τρεις αστυνομικούς και τραυμάτισε άλλους τρεις, όταν αυτοί του ζήτησαν να τους επιδείξει την ταυτότητά του σε σταθμό λεωφορείου στην πόλη Σανλιούρφα της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Μετά τους πυροβολισμούς άρχισε να τρέχει και όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν περικυκλωμένος από την αστυνομία έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Σανλιούρφα Güngör Azim Tuna ο ανήλικος, που είχε κλέψει το όπλο του λοχία πατέρα του, φέρεται να βρισκόταν σε φαρμακευτική αγωγή για ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατικό χτύπημα.

Οι τρεις τραυματίες αστυνομικοί βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Πήγη: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE