ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ισοβίτης Καυκαρής: «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω» - Θέλει στα 70 του να παντρευτεί την αγαπημένη του! Αποκλειστικές δηλώσεις

Ισοβίτης Καυκαρής: «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω» - Θέλει στα 70 του να παντρευτεί την αγαπημένη του! Αποκλειστικές δηλώσεις

Το παρών της στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών για τη λήξη των μαθημάτων του Σχολείου των Φυλακών έδωσε η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Η εκδήλωση περιελάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορό, τραγούδι και απαγγελία ποιημάτων από τους κρατούμενους.Ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων ζωγραφικής , χειροτεχνίας, χαλκογραφίας και αγιογραφίας από έργα των κρατουμένων.

Αναμεσά στους βραβευθέντες και ο Παναγιώτης Καυκαρής ο οποίος τιμήθηκε με βραβείο της καλύτερης αγιογραφίας.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφο της ιστοσελίδας μας ο Παναγιώτης Καυκαρής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μακάρι να γυρνούσα  τον χρόνο πίσω και δεν θα έκανα το έγκλημα αυτό»

Συμπλήρωσε παράλληλα πως μέσα στην φυλακή ωριμάστε, άλλαξε και πλέον ασχολείται με την αγιογραφία.

Να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης Καυκαρής  εκτίει  ποινή φυλάκισης  σε τρις ισόβια, για  το έγκλημα που διέπραξε τον Μάρτιο του 1989 και έκτοτε βρίσκεται έγκλειστος στις Κεντρικές Φυλακές.

Στόχος του Καυκαρή ήταν ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Πανίκος Μιχαήλ, 45 ετών, το αυτοκίνητο του οποίου παγιδεύτηκε με εκρηκτικά. Έτσι, ξεκινώντας ο Μιχαήλ το πρωί από το σπίτι του για να μεταφέρει τους δύο γιους του -13 και 11 ετών- στο σχολείο, το όχημα εξερράγη και ο επιχειρηματίας μαζί με τα δύο του παιδιά σκοτώθηκαν, ενώ είχαν γλιτώσει η σύζυγος του Μιχαήλ και ο 2χρονος γιος τους.

Ο Καυκαρής είχε αποταθεί το 2014 στο Συμβουλίου επ' Αδεία για αποφυλάκιση του. Το συμβούλιο αρνήθηκε το αίτημα του για αποφυλάκιση, καθώς ο ίδιος δεν έδωσε ποτέ  τους ηθικούς αυτουργούς.

Οι νομικοί σύμβουλοι του Παναγιώτη Καυκαρή έχουν προβεί σε έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο για την απόφαση του Συμβουλίου επ' Αδεία

Να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης Καυκαρής θέλει να αποφυλακιστεί καθώς όπως ο ίδιος μας είπε είναι πλέον 70 χρονων και κάτι, ενώ για όσο χρόνο του έχει απομείνει θα ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή του και να παντρευτεί την αγαπημένη του που τον περιμένει.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top