LIFESTYLE

Πέρασαν τα χρόνια: Δείτε πως είναι σήμερα η γοητευτική 60χρονη Βάνα Δάγκα από τη δημοφιλή σειρά «Μεν και Δεν»

Πέρασαν τα χρόνια: Δείτε πως είναι σήμερα η γοητευτική 60χρονη Βάνα Δάγκα από τη δημοφιλή σειρά «Μεν και Δεν»

Ρόλος πρωταγωνιστικός, σε μια σειρά που έσπασε ταμεία όταν παιζόταν, τους «Μεν και Δεν», και ένας από τους ρόλους που όσοι είχαν παρακολουθήσει το σήριαλ όταν παιζόταν τον θυμούνται ακόμη. Τα χρόνια όμως έχουν περάσει και η 36χρονη τότε Βάνα Δάγκα (γεννημένη το 1957 σύμφωνα με το Wikipedia) οδεύει σύντομα στα 60 της χρόνια!

Σύμφωνα με τον ίδια, ο ρόλος της στους Μεν και Δεν, ενώ την έκανε εξαιρετικά δημοφιλή, ωστόσο την προκάλεσε ζημιά στην μετέπειτα τηλεοπτική της καριέρα

Συγκεκριμένα, έχει δηλώσει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις της ότι τα πρώτα χρόνια μετά τους Μεν και Δεν, της ζητούσαν στην τηλεόραση μόνο ρόλους ίδιους με αυτόν της Βάνας Δάγκα, διότι ο ρόλος αυτός είχε κάνει τέτοια αίσθηση που είχαν νομίσει ότι μόνο τέτοιους ρόλους μπορούσε να παίξει, καθώς την είχαν ταυτίσει ως άνθρωπο στην πραγματική της ζωή με την Βάνα.

Επειδή δεν τους δεχόταν αυτούς τους ρόλους, διότι φοβήθηκε την τυποποίηση και ταύτιση, συνολικά έκανε λιγότερες σειρές από όσες θα μπορούσε.

Μάλιστα έχει τονίσει και ότι μια τέτοια εντύπωση, διαχρονικά, επικράτησε και στο κοινό που την γνώρισε μέσα από την τηλεόραση, καθώς λόγω της αίσθησης που έκανε ο ρόλος αυτός και των διαρκών επαναλήψεων της σειράς για πολλά χρόνια, η κοινή γνώμη την είχε σταθερά ταυτίσει με το ρόλο της Βάνας.

Κάνει σπάνιες τηλεοπτικές αλλά και δημόσιες εμφανίσεις και μια από αυτές ήταν πριν από λίγες μέρες σε παρουσίαση βιβλίου της Άννας Χατζησοφιάς.  Δείτε πως είναι σήμερα στα 60 παρά κάτι η γοητευτική ηθοποιός

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top