Θανατηφόρο τροχαίο στην Κερύνεια: Έχασε τη ζωή του 45χρονος Τ/κ! Η εκδρομή μετατράπηκε σε τραγωδία

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κερύνεια: Έχασε τη ζωή του 45χρονος Τ/κ! Η εκδρομή μετατράπηκε σε τραγωδία

Με τον τίτλο η εκδρομή στα βουνά μετατράπηκε σε τραγωδία φιλοξένει η Τ/κ εφημερίδα «Havadis» το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 22/7 στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν λίγο μετά τις 14:30 όταν όχημα που οδηγούσε 45χρονος με οδηγό 32χρονο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε μια αριστερή στροφή του δρόμου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό πρώτα να χτυπήσει σε δέντρο και ύστερα να πέσει σε γκρεμό βάθους 10 μέτρων.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο 45χρονος έχασε τη ζωή του ενώ ο συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Όπως αναφέρει η Havadis υπήρχαν μάρτυρες που δήλωσαν ότι ο Τ/κ Demirhan που έχασε τη ζωή οδηγούσε μεθυσμένος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE