Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο της Παρεκκλησιάς.

Το περαστικό σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, όταν στο όχημα επέβαιναν δυο άτομα τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.

Η μια λωρίδα του δρόμου έκλεισε για μικρό διάστημα αφού κατέφτασε στο σημείο πυροσβεστική και αστυνομία.

Σύμφωνα με τον νέο εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέα Κεττής, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η πυρκαγιά φαίνεται να ξέσπασε λόγω ανάφλεξης υγρών στο χώρο της μηχανής που οφείλεται σε υπερθέρμανση.

Όπως μας ενημέρωσε η Αστυνομία ο δρόμος έχει ανοίξει ξανά.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE