Αυτό είναι το όνομα του νέου κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη – Μπήκε η ταμπέλα στα γραφεία
Και το όνομα αυτού…«Άλμα».
Ήταν 23 Ιουλίου του 1996, όταν η εθνική σταρ άφησε την τελευταία της πνοή, νικημένη από τον καρκίνο, μετά από δύο μήνες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Μέχρι να κανονιστούν οι λεπτομέρειες για την κηδεία και την ταφή της, ο θάνατός της μένει για λίγο μυστικός και, σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο προσωπικός της φωτογράφος, Κλεισθένης Δασκαλάκος, την απαθανατίζει!
«Είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ! Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», ο Τάκης Βουγιουκλάκης.
Στην εφημερίδα μιλάει και ο γιος του φωτογράφου, Βαγγέλης, ο οποίος αποκαλύπτει πως οι απαγορευμένες λήψεις βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του πατέρα του και καταλήγει: «θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ! Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».
(Φωτογραφία της νεκρής, που τραβήχτηκε από την τηλεοπτική μετάδοση της κηδείας της)
star.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις