ΕΛΛΑΔΑ: Δεκαεπτάχρονος «απήγαγε» 16χρονη για… λίγες ώρες

ΕΛΛΑΔΑ: Δεκαεπτάχρονος «απήγαγε» 16χρονη για… λίγες ώρες

Το μήλον της έριδος επέστρεψε στη μητέρα της.

Την απαγωγή της 16χρονης κόρης της (με τη θέλησή της) από έναν 17χρονο κατήγγειλε μια μητέρα χθες το πρωί στο Α.Τ. Πύργου, υποδεικνύοντας μάλιστα ως συνεργούς τους γονείς του 17χρονου.

Η καταγγελία αυτή φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να φοβίσει τους… απαγωγείς, αφού λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκαν οικειοθελώς στο τμήμα οι 17χρονος με τους γονείς του, έχοντας μαζί τους και τη 16χρονη.

Το… μήλον της έριδος επέστρεψε στη μητέρα της, ενώ οι τρεις υπεύθυνοι για την απαγωγή συνελήφθησαν.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE