ΛΑΡΝΑΚΑ: Δυο ανήλικοι ζήτησαν βοήθεια από την Αστυνομία – Από την Σομαλία κατέληξαν στην Κύπρο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δυο ανήλικοι ζήτησαν βοήθεια από την Αστυνομία – Από την Σομαλία κατέληξαν στην Κύπρο

'Ενα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 15 χρόνων, από τη Σομαλία, παρουσιάστηκαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, της Τρίτης (02/08) στην Αστυνομική Διεύθυνση (ΑΔΕ) Λάρνακας, και τέθηκαν υπό την προστασία του Γραφείου Ευημερίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα εμφανίστηκαν στην ΑΔΕ Λάρνακας δύο αλλοδαποί από τη Σομαλία.  Στην ΑΔΕ κλήθηκαν μέλη του κλιμακίου της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λάρνακας τα οποία, ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν, πως πρόκειται για ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι και ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι από τη Σομαλία.

Ανακρινόμενοι οι δύο ανήλικοι ανέφεραν ότι αναχώρησαν από τη Σομαλία πριν από ένα μήνα και μετέβησαν στα κατεχόμενα. Στη συνέχεια, άγνωστο τους πρόσωπο τους μετέφερε με αυτοκίνητο στις ελεύθερες περιοχές και τους αποβίβασε στη Λάρνακα.

Ακολούθως οι δύο ανήλικοι μετέβησαν πεζοί στην ΑΔΕ Λάρνακας, όπου και παρουσιάστηκαν.

Η Αστυνομία ενημέρωσε το Γραφείο Ευημερίας και οι δύο ανήλικοι τέθηκαν υπό την προστασία του.

Την υπόθεση εξετάζει η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE