ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ήρθε για διακοπές «οργανωμένος» ο 20χρονος – Πλήρωνε με πλαστά πενηντάρικα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ήρθε για διακοπές «οργανωμένος» ο 20χρονος – Πλήρωνε με πλαστά πενηντάρικα

Υπόθεση κατοχής παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου, μετά τον εντοπισμό, στην κατοχή 20χρονου Βρετανού επισκέπτη, χαρτονομισμάτων που δεν πληρούν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, την Τρίτη (02/08) το απόγευμα, μέλη του ΤΑΕ ερεύνησαν δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, στο οποίο διαμένει ο 20χρονος Βρετανός επισκέπτης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν τέσσερα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία δεν πληρούν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Ο νεαρός συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE