ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «σάπισαν» στο ξύλο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος – Αναζητούνται τέσσερα πρόσωπα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «σάπισαν» στο ξύλο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος – Αναζητούνται τέσσερα πρόσωπα

Άγρια επίθεση δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (06/08) 30χρονος άντρας από τέσσερα άγνωστα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:00 τo απόγευμα του Σαββάτου (06/08), Σύριος άντρας μόνιμος κάτοικος Κύπρου ενώ βρίσκονται και καφεστιατόριο στην παραλιακή Λεμεσού, δέχθηκε άγρια επίθεση από τέσσερα άγνωστα πρόσωπα.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι τέσσερις άντρες χωρίς λόγο και αίτια του επιτέθηκαν άγρια με αποτέλεσμα να το αφήσουν αιμόφυρτο στο έδαφος.

Αμέσως στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον 30χρονο στο Νοσοκομείο καθώς φέρει κάταγμα ρινικού οστού και διάσειση. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως ο 30χρονος Σύριος θα πρέπει να κρατηθεί στο χειρουργικό θάλαμο για περαιτέρω νοσηλεία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που τύχαμε, ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να αναφέρει περισσότερα για το συμβάν, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό των τεσσάρων προσώπων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE