ΕΛΛΑΔΑ

Τυφλή γριούλα στο έλεος ληστών - Μπήκαν στο σπίτι της μέρα μεσημέρι

Τυφλή γριούλα στο έλεος ληστών - Μπήκαν στο σπίτι της μέρα μεσημέρι

Oι ληστές ξύπνησαν την ηλικιωμένη γυναίκα μέρα μεσημέρι στο σπίτι της και της ζητούσαν χρήματα.

Μέσα στο σκοτάδι όπου ζούσε, έμελλε να βιώσει τον τρόμο μια ηλικιωμένη τυφλή γυναίκα, όταν άγνωστοι κακοποιοί εισέβαλαν μέρα – μεσημέρι στο σπίτι της σε ένα μικρό χωριό της Βιάννου στο Ηράκλειο και την ξύπνησαν απότομα ζητώντας της να υπογράψει ένα έγγραφο που της έδωσαν!

Η 90χρονη αρνήθηκε να υπογράψει λέγοντάς του ότι δεν ήξερε τι ήταν γιατί δεν είχε δυνατότητα να το διαβάσει, αλλά ο σκοπός των εισβολέων αποκαλύφθηκε αμέσως μετά. Της ζήτησαν χρήματα, αλλά και πάλι αρνήθηκε να τους δώσει λέγοντάς τους ότι δεν έχει αφού ό,τι χρειάζεται της το παρέχουν τα παιδιά της.

Η απάντησή της προκάλεσε την οργή των αγνώστων, οι οποίοι άρχισαν να ερευνούν όλα τα δωμάτια πετώντας κάτω συρτάρια και αδειάζοντας το περιεχόμενο από τις ντουλάπες. Όμως, η τρομοκρατημένη 90χρονη άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια και οι δράστες αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή με άδεια χέρια.

protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top