Η Κύπρος αποκτά αρχείο περιουσιών κατεχομένων έπειτα από 42 χρόνια

Η Κύπρος αποκτά αρχείο περιουσιών κατεχομένων έπειτα από 42 χρόνια

Στη δημιουργία αρχείου περιουσιών κατεχομένων προχωρεί η Κυβέρνηση, με στόχο τη δημιουργία ενός όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένου αρχείου καταγραφής των κατεχομένων περιουσιών.

 

Έργο ιδιαίτερα απατητικό ετοιμάζεται να προωθήσει η Κυβέρνηση, που αφορά στη δημιουργία αρχείου περιουσιών κατεχομένων, 42 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE