Focus: Επιδόθηκαν τα κατηγορητήρια - Στο εδώλιο Βγενόπουλος-Χριστοδούλου

Focus: Επιδόθηκαν τα κατηγορητήρια - Στο εδώλιο Βγενόπουλος-Χριστοδούλου

Επιδόθηκαν τα κατηγορητήρια στους κατηγορουμένους από την Ελλάδα για την υπόθεση Focus και στις 30 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, οι ελληνικές Αρχές έχουν ήδη ενημερώσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στο εδώλιο θα βρεθούν 10 φυσικά και νομικά πρόσωπα, ανάμεσά τους οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Κυριάκος Μάγειρας και Μιχάλης Ζολώτας, καθώς και ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλος Χριστοδούλου.
Αρμόδια πηγή, μιλώντας στο ΡΙΚ, χαρακτήρισε σημαντική την εξέλιξη, τονίζοντας πως εάν οι κατηγορούμενοι δεν εμφανιστούν στις 30 Σεπτεμβρίου ενώπιον του δικαστηρίου, τότε αναμένεται να ζητηθεί η λήψη μέτρων εναντίον τους, όπως η έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψής τους.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι διαφθορά, δωροδοκία και δεκασμός.


Πηγή: ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε την Πέμπτη πως ενημερώθηκε στις Βρυξέλλες από τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, σε σχέση με τη συνομιλία που αυτός είχε για το Κυπριακό με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός πως ο κ. Μακρόν επεσήμανε ότι η ουσιαστική πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις περνά μέσα από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE