ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντου» σε σπίτι 48χρονου-Καλλιεργούσε φυτά κάνναβης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντου» σε σπίτι 48χρονου-Καλλιεργούσε φυτά κάνναβης

Μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λευκωσίας) διενήργησαν την Πέμπτη 18/8 το απόγευμα έρευνα στην οικία 48χρονου στην επαρχία Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν στην αυλή της οικίας εντοπίστηκαν τρία φυτά κάνναβης ύψους από 2,30 μέτρα μέχρι 2,80 μέτρα, 145 γραμμάρια κάνναβης χωρισμένη σε συσκευασίες, 30 γραμμάρια άσπρης σκόνης χωρισμένης σε συσκευασίες, 70 γραμμάρια άσπρης συμπαγούς ουσίας χωρισμένης σε συσκευασίες, ένα φακελάκι με σπόρους κάνναβης καθώς και δύο ζυγαριές ακριβείας. 

Ο 48χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.