Ολγκίν: Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια από τα μέτρα
Μετά τη συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνάντησε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουλίου.
Σύμφωνα δε με την εφημερίδα «Πολίτης», το βιβλίο του τέως Προέδρου με τίτλο «Αποσιωπηθείσα Ιστορία», θα παρουσιαστεί από τον ίδιο στην τουρκική μάλιστα έκδοση, στην κατεχόμενη Λευκωσία, στις 6/9/2016 σε φεστιβάλ βιβλίου.
Το βιβλίο του κυρίου Χριστόφια αποτελεί μια προσωπική κατάθεση για την πενταετία του θητεία (2008 – 2013).
Ο ίδιος σε παλαιότερη του συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ», έδωσε το στίγμα στα όσα θα καταγράψει στο βιβλίο του λέγοντας:
«Στο βιβλίο θα πω αλήθειες που θα “καίουν” και θα γίνει σούσουρο πάλι αλλά δεν με ενδιαφέρει, πρέπει ο κόσμος να μάθει τις αλήθειες».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις