Έτοιμο και στην τουρκική το πολύκροτο βιβλίο του Δ. Χριστόφια – Θα το παρουσιάσει ο ίδιος στα κατεχόμενα

Έτοιμο και στην τουρκική το πολύκροτο βιβλίο του Δ. Χριστόφια – Θα το παρουσιάσει ο ίδιος στα κατεχόμενα

Το πολύκροτο βιβλίο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια είναι έτοιμο και με την κυκλοφορία του αναμένεται ότι θα προκληθεί πραγματικός πολιτικός σεισμός.

Σύμφωνα δε με την εφημερίδα «Πολίτης», το βιβλίο του τέως Προέδρου με τίτλο «Αποσιωπηθείσα Ιστορία», θα παρουσιαστεί από τον ίδιο στην τουρκική μάλιστα έκδοση, στην κατεχόμενη Λευκωσία, στις 6/9/2016 σε φεστιβάλ βιβλίου.

Το βιβλίο του κυρίου Χριστόφια αποτελεί μια προσωπική κατάθεση για την πενταετία του θητεία (2008 – 2013).

Ο ίδιος σε παλαιότερη του συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ», έδωσε το στίγμα στα όσα θα καταγράψει στο βιβλίο του λέγοντας:

«Στο βιβλίο θα πω αλήθειες που θα “καίουν” και θα γίνει σούσουρο πάλι αλλά δεν με ενδιαφέρει, πρέπει ο κόσμος να μάθει τις αλήθειες». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.