Έκανε το λάθος να πάει στην Αστυνομία – Δεν τα υπολόγισε όμως σωστά...και του πέρασαν χειροπέδες

Έκανε το λάθος να πάει στην Αστυνομία – Δεν τα υπολόγισε όμως σωστά...και του πέρασαν χειροπέδες

Το μέγα λάθος να μεταβεί στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για να πάρει κάποια έγγραφα, τελικά δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα για τον Ουκρανό που διέμενε στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, άντρας Ουκρανικής καταγωγής μετέβη για να προσωπικό του ζήτημα στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης. Οι Αστυνομικοί όταν ζήτησαν τα στοιχεία του απεκάλυψαν πως είναι καταζητούμενος και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως διαφάνηκε, ο Ουκρανός φέρεται το 2008 να εξαπάτησε ομοεθνή του «τσεπώνοντας» το χρηματικό ποσό των 5,5 εκατομμυρίων με ψευδείς παραστάσεις και με πλαστά έγγραφα.

Οι Ουκρανικές Αρχές τον καταζητούσαν,  ενώ εναντίον του είχε εκδοθεί  ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Να σημειώσουμε πως για την ώρα έχει τεθεί υπό κράτηση ενώ αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία έκδοσης του στις Αρχές της Ουκρανίας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE