Έκανε το λάθος να πάει στην Αστυνομία – Δεν τα υπολόγισε όμως σωστά...και του πέρασαν χειροπέδες

Έκανε το λάθος να πάει στην Αστυνομία – Δεν τα υπολόγισε όμως σωστά...και του πέρασαν χειροπέδες

Το μέγα λάθος να μεταβεί στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για να πάρει κάποια έγγραφα, τελικά δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα για τον Ουκρανό που διέμενε στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, άντρας Ουκρανικής καταγωγής μετέβη για να προσωπικό του ζήτημα στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης. Οι Αστυνομικοί όταν ζήτησαν τα στοιχεία του απεκάλυψαν πως είναι καταζητούμενος και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως διαφάνηκε, ο Ουκρανός φέρεται το 2008 να εξαπάτησε ομοεθνή του «τσεπώνοντας» το χρηματικό ποσό των 5,5 εκατομμυρίων με ψευδείς παραστάσεις και με πλαστά έγγραφα.

Οι Ουκρανικές Αρχές τον καταζητούσαν,  ενώ εναντίον του είχε εκδοθεί  ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Να σημειώσουμε πως για την ώρα έχει τεθεί υπό κράτηση ενώ αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία έκδοσης του στις Αρχές της Ουκρανίας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.