ΚΟΣΜΟΣ

Δάσκαλος χτυπάει βίαια 10χρονο γιατί δεν έκανε τις ασκήσεις του (VIDEO)

Δάσκαλος χτυπάει βίαια 10χρονο γιατί δεν έκανε τις ασκήσεις του (VIDEO)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από μια αίθουσα διδασκαλίας στην Ινδία προκαλεί οργή και έντονες αντιδράσεις ενώ κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για έναν δάσκαλο που χτυπά βάναυσα έναν 10χρονο μαθητή μπροστά στους υπόλοιπους συμμαθητές του καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail δεν είχε κάνει τις εργασίες που του είχαν υποδειχθεί στο σπίτι. Ανίκανος να ελέγξει την οργή του, ο καθηγητής σηκώνεται μπροστά στην τάξη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών και αρπάζει τον μαθητή από το κεφάλι για να τον χτυπήσει. Κουνάει το κεφάλι του βίαια από τη μια πλευρά στην άλλη πριν τον χτυπήσει τελικά στο πρόσωπο επαναλαμβανόμενα. Η τάξη μένει άφωνη με τον 10χρονο να υποβάλλεται σε διαρκή κακοποίηση πριν τελικά του πετάξει τις ασκήσεις με βία πάνω του. Στη συνέχεια ντροπιασμένο και σοκαρισμένο το παιδί επιστρέφει στη θέση του και οι υπόλοιποι μαθητές κοιτάνε φοβισμένοι.

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο σχολείο της Ινδίας στις 31 Αυγούστου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρει η Mail, η ιστοσελίδα του σχολείου δηλώνει πως το μότο τους σαν εκπαιδευτικός οργανισμός είναι «ενότητα και πειθαρχία». Ο ιδρυτής μάλιστα του σχολείου έχει δηλώσει: «Πιστεύουμε ότι ο στόχος της εκπαίδευσης είναι η ανάπτυξη όλων των ταλέντων του κάθε μαθητή και επίσης να ακονιστεί η νοημοσύνη τους, να γίνουν ανοιχτόμυαλοι, να ενισχυθεί η θέλησή τους και να καταστούν υπεύθυνα, ώστε να ανταποκρίνονται και να είναι προσανατολισμένα στο αποτέλεσμα».

Ήδη, πάντως, έχει γίνει καταγγελία απέναντι στον δάσκαλο μετά από διαμαρτυρίες του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή του επεισοδίου…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top