ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιογράφος συνόδευσε στο Γενικό Νοσκοκομείο στενό του πρόσωπο που σφάδαζε από τους πόνους! Έφριξε με τα όσα έζησε και αρθρογράφησε...

Δημοσιογράφος συνόδευσε στο Γενικό Νοσκοκομείο στενό του πρόσωπο που σφάδαζε από τους πόνους! Έφριξε με τα όσα έζησε και αρθρογράφησε...

​Δεν πήγε για ρεπορτάζ, αλλά ως συνοδός ενός δικού του προσώπου που ασθενούσε έχοντας τρομερούς πόνους.

Τα όσα είδε και τα όσα έζησε δίπλα από το πρόσωπο που συνόδευε αναγκάστηκε να τα γράψει σε ένα άρθρο καταπέλτη κατά του συστήματος Υγείας και όλων των αρμοδίων.

Ο λόγος για τον Διευθυντή Σύνταξης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Άριστο Μιχαηλίδη.

Ο ίδιος σε άρθρο του με τίτλο «Νοσοκομείο – βασανιστήριο», γράφει πράματα και θάματα από την αγένεια του ιατρικού προσωπικού προς τους ασθενείς και την αδιαφορία τους, ως την αποδιοργάνωση ολόκληρου συστήματος.

Συγκεκριμένα ο κύριος Μιχαηλίδης αναφέρει πως περίμενε 10 ολόκληρες ώρες για να ανακαλύψουν ένα πρόβλημα που μπορούσαν να εντοπίσουν από την πρώτη στιγμή.

Σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρει ότι οι θεράποντες ιατροί έδωσαν απλώς κάποια παυσίπονα στο άτομο που υπέφερε και υποστήριζαν ότι δεν υπήρχε κρεβάτι για να ξαπλώσει, πολλές φορές δίνοντας σου την εντύπωση ότι είσαι ένα «παρατημένο έπιπλο» σύμφωνα με την έκφραση του.

Ο ίδιος, καταγράφει στο δημοσίευμα του ότι κάνοντας μια βόλτα στο Νοσοκομείο διαπίστωσε ότι όχι μόνο άδεια κρεβάτια υπήρχαν αλλά ολόκληρα δωμάτια.

Ανάμεσα σε άλλα με αιχμηρό ύφος υπογραμμίζει απευθυνόμενος στον κύριο Κούμα: «Σκέψου να έχεις ένα άνθρωπο να σφαδάζει από τους πόνους, ακίνητο σε ένα κρεβάτι, επί πέντε ολόκληρες μέρες και να μη βρίσκεις ένα υπεύθυνο να σου πει τι θα κάνουν ή αν σκέφτονται να κάνουν κάτι».

Ο κύριος Μιχαηλίδης, κλείνει τονίζοντας το εξής: «Κύριε Πρόεδρε, κύριε υπουργέ, κύριε Κούμα, αν είναι να τα κλείσετε μέχρι την αυτονόμηση, κλείστε τα, αλλά μέχρι τότε σταματήστε να βασανίζεται τον κόσμο». 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top