ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο νοσοκομείο φρουρούμενος και σε άσχημη κατάσταση ο 17χρονος – Το όχημα φέρει μετατροπές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο νοσοκομείο φρουρούμενος και σε άσχημη κατάσταση ο 17χρονος – Το όχημα φέρει μετατροπές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται από το βραδύ της Πέμπτης ο 17χρονος οδηγός του τροχαίου που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 16χρονος Δημήτρης Στυλιανού.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, εναντίον του 17χρονουοδηγού εκδόθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (09/09)  ένταλμα σύλληψης για πρόκληση θανάτους εξ αμελείας.

Το δικαστικό ένταλμα εκτελέστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οπού ο 17χρονος νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο νεαρός στο άκουσμα της είδησης πως ο 16χρονος εξάδελφος του είναι νεκρός συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος, υπέστη σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει για την ώρα.

Όπως πληροφορηθήκαμε, αρκετοί είναι οι παράγοντες που συντέλεσαν καθοριστικό ρολό στο νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο της Κτηνοτροφικής περιοχής των Πάνω Πολεμιδιών.

Πέραν του ότι ο 17χρονος είχε αναπτύξει ταχύτητα, δεν είχε άδεια οδηγού, δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, από τις εξετάσεις της Τροχαίας φαίνεται πως το μονοκάμπινο όχημα είχε υποστεί και μετατροπές.

Το αυτοκίνητο μάλιστα, ήταν διεγραμμένο απο το 2013, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς ασφάλεια. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι γονείς του 17χρονου σε μια πρώτη αντίδραση, ξαφνιάστηκαν στο γεγονός πως ο γιος τους πήρε το όχημα.

Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία ερευνά αδικήματα εναντίον του 17χρονου, για πρόκληση θανάτους εξ αμελείας, οδήγηση χωρίς άδειά και οδήγηση οχήματος που είναι διαγραμμένο. Κατηγορίες που επισύρουν ποινή φυλάκισης μέχρι και τέσσερα χρόνια

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις της Τροχαίας σχετικά με τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου, δείχνουν πως λόγω της ταχύτητας και των μετατροπών του οχήματος, το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε, ο 16χρονος βγήκε εκτός και όταν το όχημα ανατράπηκε τον καταπλάκωσε.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο Δημήτρης Στυλιανού το νέο θύμα της ασφάλτου! - Συνελήφθη ο 17χρονος οδηγός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό - Νέο Θανατηφόρο στα Πολεμίδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

                                                              

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top