ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίνηση ανθρωπιάς από Κύπριο πολίτη: Μαζεύει λεφτά για να βοηθήσει τον Κωνσταντίνο που ζει σε παράγκα τα τελευταία τρία χρόνια

Κίνηση ανθρωπιάς από Κύπριο πολίτη: Μαζεύει λεφτά για να βοηθήσει τον Κωνσταντίνο που ζει σε παράγκα τα τελευταία τρία χρόνια

Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος πριν μέρες βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Με αγάπη Χριστιάνα», συγκίνησε τους πάντες. Ένας συμπολίτης μας όμως αποφάσισε να εκφράσει την ευαισθησία του με πράξεις.

Μέσω μιας σελίδας, μέσου κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Κωνσταντίνο και την οικογένεια του, καλώντας μάλιστα όποιον άλλο μπορεί να βοηθήσει να το πράξει.

«Γεια σας. Σχεδον ολοι παρακολουθησατε την περιπτωση του Κωνσταντινου στην εκπομπη της Χριστιανας Αριστοτελους. Ο κωνσταντινος ζουσε κατω απο αθλιες συνθηκες. Ευτυχως ομως βρεθηκε ενα σπιτι για αυτους. Πηρα ομως και την πρωτοβουλια να παρω στο Αλφα Κυπρου οπου σε λιγη ωρα θα με παρουν τηλεφωνο απο την παραγωγη της Χριστιανας για να μου πουν με ποιο τροπο θα μπορουσα να τον βοηθησω. Θα ηθελα οποιος εχει προθεση να τον βοηθησει να μου στειλει προσωπικο μηνυμα και οταν θα εχω περισσοτερες πληροφοριες θα τις μοιραστω μαζι σας. Να βοηθησει ο καθενας οπως και οσο μπορει. Για εμας 2-5-10 ευρω μπορει να μην ειναι σημαντικα για τον Κωνσταντινο και τα παιδιά του ομως ειναι μια μεγαλη βοηθεια! Κοινοποιηστε αυτη την δημοσιευση για να την δουν οσοι περισσοτεροι γινεται!», αναφέρει στην δημοσίευση του ο Christos Chr.

Εμείς βρίσκουμε πολύ συγκινητική την πράξη του συγκεκριμένου κύριου που θέλει να βοηθήσει και μακάρι όλοι να είχαμε τις ίδιες ευαισθησίες και σκέψεις. Γνωρίζουμε πως για να γίνει ένας έρανος πρέπει να παρθεί άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο.

Αν όντως ληφθούν οι απαραίτητες βεβαιώσεις τότε ας βοηθήσουμε όλοι τον συνάνθρωπό μας αλλά και όσους άλλους χρειάζονται την βοήθεια μας. 

Θυμηθείτε ΕΔΩ τα όσα είπε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top