Bουτιά θανάτου για 24χρονο! Πήγε να παρκάρει στον 9ο όροφο και βρέθηκε στο κενό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Bουτιά θανάτου για 24χρονο! Πήγε να παρκάρει στον 9ο όροφο και βρέθηκε στο κενό!  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Άγιο είχε ένας 24χρονος αμερικανός οδηγός στο Όστιν του Τέξας των ΗΠΑ, όταν την στιγμή που πήγε να παρκάρει στον 9ο όροφο πολυώροφου πάρκινγκ, από λάθος -όπως είπε- το αυτοκίνητό του δεν σταμάτησε και έπεσε στο κενό!

Σαν από θαύμα, η "βουτιά" θανάτου σταμάτησε χάρη σε ένα συρματόσχοινο που συγκράτησε το όχημα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το αμάξι του διέθετε και ηλιοροφή, χάρη στην οποία ο οδηγός βγήκε ζωντανός χωρίς τηνπαραμικρή γρατζουνιά.

Το αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» μετά από ώρα, με ασφάλεια στο οδόστρωμα με την βοήθεια πυροσβεστών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ένα ειδικό σύστημα για να το κατεβάσουν!

Εικάζεται πάντως ότι ο 24χρονος αντί να πατήσει φρένο, πάτησε... γκάζι γι’ αυτό και βρέθηκε στο κενό! Αν το ήθελε ή όχι ωστόσο, δεν θα το μάθουμε ποτέ!

r2.jpg

r3.jpg

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE