ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με οκτώ βαθμούς ποινής ο Κυριάκος Συλλούρης – Επίθεση στα ΜΜΕ από τον δικηγόρο του

Με οκτώ βαθμούς ποινής ο Κυριάκος Συλλούρης – Επίθεση στα ΜΜΕ από τον δικηγόρο του

Στους οκτώ βαθμούς ποινής για τροχαία αδικήματα αναφέρθηκε η κατηγορούσα αρχή στην δικαστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/09) για μετριασμό της ποινής του Κυριάκου Συλλούρη, που κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία για αμελή οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο του 27χρονου Σεμπάστιαν Πέτρου Καραπατέα.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας στην έναρξη της δίκης αναφέρθηκε σε δυο σημεία, στο λευκό ποινικό μητρώο του Κυριάκου Συλλούρη ενώ ακολούθως έκανε αναφορά πως σήμερα έχει οκτώ βαθμούς ποινής για τροχαίες παραβάσεις.

Ακολούθως, ο νομικός Χρίστος Χριστοφίδης άρχισε να αγορεύει αναφέροντας τους ελαφρυντικού παράγοντες για μετριασμό της ποινής του πελάτη του. Η διαδικασία ξεπέρασε την μιάμιση ώρα.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο δικηγόρος του Κυριάκου Συλλούρη αναφέρθηκε στο λευκό ποινικό μητρώο, στο καθαρό παρελθόν, στην ψυχολογική κατάσταση, καθώς και στο ποιόν τόσο του πελάτη του όσο και της οικογενείας του.

Δριμεία επίθεση στα ΜΜΕ

Στο τέλος ο δικηγόρος κ. Χριστοφίδης έκανε εκτενή αναφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Δίκες δεν γίνονται στα Μέσα». Μάλιστα ανάφερε πως αρκετοί προέτρεξαν να καταδικάσουν και να σπιλώσουν το όνομα της οικογένειας Συλλούρη.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του για δημοσίευμα που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ο γιος του Δημήτρη Συλλούρη από την Ποταμιά».

Ι.Μάντζιηπα 

Διαβάστε ακόμη: 

Ράκος ο Κυριάκος Συλλούρης – Απλανές το βλέμμα του στο δικαστήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγόρευση για μετριασμό ποινής Συλλούρη: «Δεν είναι αναίσθητο παιδί. Έχει συνείδηση. Κατάθλιψη...»

Το σημείο όπου ο Κυριάκος Συλλούρης έκοψε το νήμα της ζωής του Πέτρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Ένοχος ο γιος του Δημήτρη Συλλούρη για πρόκληση θανατηφόρου

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top