ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αλεξίσφαιρα τζάμια τα σπίτια του Δημήτρη Χριστόφια - Όσα είπε ο Μιλτής στο δικαστήριο

Με αλεξίσφαιρα τζάμια τα σπίτια του Δημήτρη Χριστόφια - Όσα είπε ο Μιλτής στο δικαστήριο

Μέχρι και αλεξίσφαιρα τζάμια τοποθέτησε στην κατοικία του ο τέως Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτη» (17/09) ο Μιλτιάδης Νεοφύτου στις περιγραφές του ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αναφέρθηκε στην ανακαίνιση των σπιτιών του κ. Χριστόφια στη Μακεδονίτισσα όσο και στο Κελλάκι.

Μεταξύ άλλων ο Μιλτιάδης Νεοφύτου ανάφερε τις εργασίες που έκανε στις δυο κατοικίες του Δημήτρη Χριστόφια ενώ ανάφερε πως η οικία στην Μακεδονίτισσα αποτελείτο από υπόγειο, ισόγειο ένα όροφο και όταν άρχισε η διαμόρφωση, ανακαίνισε πλήρως την υφιστάμενη οικία και επεκτάθηκε ο πρώτος όροφος ενώ κατασκεύασε  εξ ολοκλήρου και δεύτερος.

Αφού προέβη σε λεπτομέρειες, ανάφερε μεταξύ άλλων πως οι κατοικίες του Δημήτρη Χριστόφια φέρουν αλεξίσφαιρα τζάμια.

Χαρακτηριστική ήταν επίσης και η αναφορά του στην αντεξέταση του, συγκεκριμένα είπε «Ο εναγόμενος ζει σε παλάτια που του έφτιαξε η εταιρεία μου, εμένα μου απέμεινε ένα διαμέρισμα και είμαι καταχρεωμένος»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top