ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βίντεο με την σύλληψη δυο νεαρών κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Ξεκαθαρίζει τα γεγονότα η Αστυνομία - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βίντεο με την σύλληψη δυο νεαρών κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Ξεκαθαρίζει τα γεγονότα η Αστυνομία - VIDEO

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο το οποίο αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο καταγράφεται η επεισοδιακή σύλληψη νεαρών στην Λεμεσό.

Αν και αρχικά, τέθηκε θέμα για επίθεση των μελών της Αστυνομίας και για χρήση βίας, μέσω δελτίου τύπου η Αστυνομία ξεκαθαρίζει πως έγιναν τα γεγονότα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προχώρησέ το απόγευμα της Παρασκευής (16/090 στην  σύλληψη δύο προσώπων, για τα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, της αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη και της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

 Γύρω στις 5.15μ.μ. το απόγευμα της Παρασκευής (16/09) μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν αυτοκίνητο, που προσπαθούσε να εισέλθει σε δρόμο, ο οποίος είχε πεζοδρομιοποιηθεί προσωρινά, για τις ανάγκες εκδήλωσης που πραγματοποιείτο στην περιοχή.

 Μετά την ανακοπή του οχήματος, οι αστυνομικοί πρόσεξαν ότι ο 19χρονος οδηγός, έφερε ενδείξεις μέθης και του ζήτησαν να εξέλθει του οχήματος και να δώσει δείγμα εκπνοής για έλεγχο αλκοόλης. Μαζί με τον 19χρονο οδηγό, του οχήματος εξήλθε και 21χρονος, ο οποίος επίσης επέβαινε του οχήματος ως συνοδηγός.

Ο 21χρονος επιτέθηκε και κτύπησε στο χέρι, δημοτικό τροχονόμο, που βρισκόταν στη σκηνή και στη συνέχεια επιτέθηκε σε μέλος της Τροχαίας Λεμεσού. Ακολούθως, ο 19χρονος επιτέθηκε και κτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός του αστυνομικό, σκίζοντας μάλιστα και την υπηρεσιακή του φανέλα.

Με την χρήση της απόλυτα αναγκαίας βίας, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι δύο συλληφθέντες προέβαλαν αντίσταση τόσο κατά τη σύλληψη όσο και κατά την τοποθέτησή τους στα αστυνομικά οχήματα. Κατά τη μεταφορά τους μάλιστα στα κρατητήρια, ο 19χρονος επιτέθηκε και κλώτσησε αστυνομικό.

Ένα μέλος της Αστυνομίας και ο δημοτικός τροχονόμος επισκέφθηκαν αργότερα, το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο αστυνομικός έφερε εκδορές και ερυθρότητα σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ ο τροχονόμος πρήξιμο στο αριστερό χέρι. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν.

Ο 19χρονος και ο 21χρονος, τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top