ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Από πυροβολισμό Αστυνομικού από τα 2 μέτρα προήλθε ο τραυματισμός του 16χρονου οπαδού μας»

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Από πυροβολισμό Αστυνομικού από τα 2 μέτρα προήλθε ο τραυματισμός του 16χρονου οπαδού μας»

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν την Τετάρτη (14/9), μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης σε αγώνα futsal που διεξήχθη στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με επίσημη ανακοίνωση διευκρινίζουν για το τι έγινε εκείνη την νύχτα .

Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, ο σοβαρός τραυματισμός του 16χρονου οπαδού του ΑΠΟΕΛ προήλθε από πυροβολισμό  Αστυνομικού με ειδικό όπλο δακρυγόνο, το όποιο τον χτύπησε στο κεφάλι. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

«Μέσω της ανακοίνωσης μας θα θέλαμε να τοποθετηθούμε για όσα διαδραματίστηκαν
το βράδυ της Τετάρτης.  Αρχικά να ευχηθούμε στους 2 οπαδούς μας καλή ανάρρωση και επιστροφή στον χώρο που ανήκουν και να συνεχίζουν να τραγουδούν περήφανα για τον ΘΡΥΛΟ.

Πρόκειται για δύο τραυματισμούς που προήλθαν από την κατάχρηση δύναμης της κυπριακής αστυνομίας η οποία ενέργησε με κάθε βαρβαρότητα.  Από πυροβολισμό από τα 2 μέτρα προήλθε ο τραυματισμός του μικρού μας αδερφού.  Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, αστυνομικός πυροδότησε με ειδικό όπλο δακρυγόνο, το όποιο τον χτύπησε στο κεφάλι.  Ο εν λόγω δολοφόνος – αστυνομικός ο οποίος με άνεση και με την συγκάλυψη του σώματος του τραυμάτισε σοβαρά ένα ανήλικο, αυτή την στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς καν να γίνει ούτε και μία αναφορά στο γεγονός.  Επίσης την ίδια ώρα συγκάλυψη υπάρχει και μέσω των ΜΜΕ όπου παραπληφορούν και δεν γράφουν την αλήθεια πως:
ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟΣ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ!!!

Τα κατευθυνόμενα και διεφθαρμένα ΜΜΕ καιρός είναι να γράψουν καμιά αλήθεια, να αναφέρουν τα ανύπαρκτα αστυνομικά μέτρα, για την βαρβαρότητα της αστυνομίας που υπήρχε στο γήπεδο και προκάλεσαν τους 2 πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και να αναφέρουν τις προκλήσεις των μαθητών που πίστευαν πως η Λευκωσία  γι αυτούς είναι ένα «εξοχικό» που μπορούν ανενόχλητοι να προκαλούν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και να σπάζουν τις περιούσιες του έξω από το γήπεδο.  Δεν θα παριστάνουμε για άλλη μια φορά τον αποδιοπομπαίο τράγο της υπόθεσης επειδή κάποιοι είναι ανεύθυνοι και άμοιροι ευθυνών.

Υ.γ. Απευθυνόμενοι σε εσένα δολοφόνε, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορούσε να ήταν δικό σου παιδί που πυροβόλησες;  Νιώθεις τύψεις που πίσω από τα ψέματα που διαβάζεις, δεξιά και αριστερά, κρύβεται η αλήθεια που θα στοιχειώνει την ζωή;

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top