Στο Κακουργιοδικείο και πάλι ο Θωμά – Καταθέτουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας

Στο Κακουργιοδικείο και πάλι ο Θωμά – Καταθέτουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό οδηγείται ξανά το πρωί της Πέμπτης (22/09) ο 31χρονος Χρίστος Θωμά, για την υπόθεση του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ως μάρτυρες κατηγορίας πέντε αστυνομικοί και τρεις αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έχουν παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου κάποια παραδεκτά γεγονότα.

Στην σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταθέσουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος, αν και είχε παραδεχθεί ενοχή κατά τη σύλληψη, δυο μέρες μετά το φονικό, αρνήθηκε τις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης που του απαγγέλθηκαν από το Κακουργιοδικείο.

Το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, στην Πλατεία Ηρώων, σε σχέση με γυναίκα που ο Θωμά διατηρούσε δεσμό. Ο κατηγορούμενος φέρεται να καταδίωξε τους τρεις και να τους τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.