ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Κακουργιοδικείο και πάλι ο Θωμά – Καταθέτουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας

Στο Κακουργιοδικείο και πάλι ο Θωμά – Καταθέτουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό οδηγείται ξανά το πρωί της Πέμπτης (22/09) ο 31χρονος Χρίστος Θωμά, για την υπόθεση του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ως μάρτυρες κατηγορίας πέντε αστυνομικοί και τρεις αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έχουν παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου κάποια παραδεκτά γεγονότα.

Στην σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταθέσουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος, αν και είχε παραδεχθεί ενοχή κατά τη σύλληψη, δυο μέρες μετά το φονικό, αρνήθηκε τις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης που του απαγγέλθηκαν από το Κακουργιοδικείο.

Το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, στην Πλατεία Ηρώων, σε σχέση με γυναίκα που ο Θωμά διατηρούσε δεσμό. Ο κατηγορούμενος φέρεται να καταδίωξε τους τρεις και να τους τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top