Αμερικανός στρατιωτικός γιατρός ο άντρας με το πιστόλι στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Αμερικανός στρατιωτικός γιατρός ο άντρας με το πιστόλι στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Γιατρός, μέλος στρατιωτικής αποστολής της Αμερικής στο Λίβανο είναι ο άντρας που μετέφερε πιστόλι και τρεις γεμιστήρες.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Αμερικανός στρατιωτικός γιατρός ο οποίος είχε έρθει στην Κύπρο την Κυριακή (25/09) και επρόκειτο να αναχωρήσει τη Δευτέρα (26/09) από το νησί μας για άλλο προορισμό, οπλοφορούσε.

Ο Αμερικανός γιατρός σύμφωνα με την Αστυνομία αναχωρούσε από το παλιό αεροδρόμιο της Λάρνακας με πτήση VIP.

Το πιστόλι το οποίο μετέφερε ήταν χρεωμένο στο όνομά του, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε για την υπόθεση δόθηκαν ανάλογες οδηγίες για χειρισμό της.

Να υπενθυμίσουμε πως κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως  κυκλοφορούσε με πιστόλι και τρεις γεμιστήρες.

Διαβάστε ακόμη: 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αμερικανός στρατιωτικός με πιστόλι και τρεις γεμιστήρες στο αεροδρόμιο Λάρνακας! - Πήγαινε κι ερχόταν στον Λίβανο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.