Συνάντηση Αναστασιάδη-Ολάντ στο Παρίσι

Συνάντηση Αναστασιάδη-Ολάντ στο Παρίσι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα έχει σήμερα συνάντηση, στο Παρίσι, με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 μμ ώρα Κύπρου, θα απασχολήσουν η παρούσα κατάσταση πραγμάτων στο Κυπριακό, οι σχέσεις Κύπρου-Γαλλίας με έμφαση σε θέματα ενέργειας και ασφάλειας, καθώς και ζητήματα που άπτονται της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα επιστρέψουν στην Κύπρο το βράδυ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE