Το μήνυμα του «Μανιταρά» στον Πιέρ! ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα του «Μανιταρά» στον Πιέρ! ΒΙΝΤΕΟ

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» και τον Αντρέα Πογιατζή ήταν το βράδυ της Δευτέρας 3/10 ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας οι οποίοι είναι πρωταγωνιστικοί κάθε χρονια, όπως επιβάλλει άλλωστε και η ιστορία της ομάδας, μίλησε για την «άλωση» του Πειραιά και σχολίασε τον Πιέρο Σωτηρίου για τον οποίο ο Αντρέας Πογιατζής θεωρεί ότι πρέπει να τον δουν με άλλο μάτι.

Μάλιστα τον αποκάλεσε «Πιέρ» θέλοντας να καταδείξει πως αν ο παίκτης ήταν από άλλη χώρα και όχι Κύπριος να ήταν πιο εύκολο να αναγνωριστεί η αξία του. Ο κ. Πετρίδης «σηκώνοντας το γάντι» έστειλε το δικό του μήνυμα στον νεαρό επιθετικό

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE