Απόπειρα φόνου στην Λευκωσία: 44χρονος περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του

Απόπειρα φόνου στην Λευκωσία: 44χρονος  περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας εναντίον 44χρονου οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/10) περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/10) μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου εντόπισαν 53χρονη να φέρει σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της και να αιμορραγεί.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση συνελήφθη το πρωί με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 18χρονος γιος της 53χρονη γυναίκα από την Ρουμάνια, υπέστη εγκαύματα στα χέρια στην προσπάθεια να βοηθήσει την μητέρα του

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE