ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Τι γυρεύει αυτή εδώ;» - Η στάση του Θωμά απέναντι στην πρώην σύντροφο του

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Τι γυρεύει αυτή εδώ;» - Η στάση του Θωμά απέναντι στην πρώην σύντροφο του

Τα όσα ειπώθηκαν στην δικαστική διαδικασία της Παρασκευής (14/10) για το τριπλό φονικό είναι η κορυφή του παγόβουνου στα όσα προηγήθηκαν της στυγερής δολοφονίας των αδελφών Ντορζή και Μιλτιάδους στις 24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό.

Στην δικάσιμο της Παρασκευής (15/10) κλήθηκε να καταθέσει η Μαριάννα Καπάρα, η 37χρονη γυναίκα με την οποία ο Θωμά διατηρούσε δεσμό.

Από τα όσα ανάφερε στο δικαστήριο η 37χρονη γυναίκα, ο Χρίστος Θωμά σκιαγραφείται ως ένας παρανοϊκός άντρας με βίαιη συμπεριφορά. 

Η στάση του Θωμά απέναντι στην πρώην σύντροφο του.

Η Καπάρα με αρχικά τρεμάμενη φωνή και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση άρχισε να διαβάζει την πολυσέλιδη κατάθεση της. Από την απέναντι πλευρά και με βλέμμα πολύ ψυχρό και εχθρικό ο Θωμά την κοίταζε συνεχώς, λες και την κορόιδευε.  Χαμογελούσε και με βλέμμα ειρωνικό άκουγε όσα έλεγε η 37χρονη.

Από την άλλη η Μαριάννα, διάβαζε με σταθερή πλέον φωνή την κατάθεση της, μάλιστα αρκετές ήταν οι φορές που αναφέρθηκε σε πράξεις βίας από τον Χρίστο Θωμά, στις απειλές και τις βρισιές του. Χαρακτηριστικά σε κάποια στιγμή ανέφερε πως ο Θωμά της είχε πει ότι ο ίδιος πίστευε πως αυτή τον κάρφωσε στην Αστυνομία για ένα δέντρο χασίς που είχε στο σπίτι του και μάλιστα χαρακτηριστική ήταν και η απειλή του εναντίον της, «Εννά σε κατασκοτώσω, εννά σε κόψω κομματούθκια ρα καραπ…. και θα σε πετάξω μες τους καλαμιώνες να μεν σε έβρει κανείς».

Ο Θωμά  αρχικά ακούγοντας όσα έλεγε η Μαριάννα, χαμογέλαγε ειρωνικά, έλα όμως που πριν ολοκληρώσει την ανάγνωση της κατάθεσης της και αναφερομένη σε γεγονότα, ο 32χρονος άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Είχε κοκκινίσει, ήταν σκυφτός, έπιανε το κεφάλι του ενώ είχε ακουμπήσει με την πλάτη του στην κολόνα που βρίσκονταν δίπλα του.

Με το που ολοκληρώθηκε η ανάγνωση των πολυσέλιδων καταθέσεων, ο Θωμά δεν αισθανόταν καθόλου καλά, κοκκίνισε και ένιωθε πολύ συγχυσμένος και του έδωσαν νερό να πιει, σε αντίθεση με προηγούμενες δικάσιμους όπου είχε παγερό και απλανές βλέμμα. 

Να σημειώσουμε πως στην δικαστική αίθουσα βρισκόταν και η αρραβωνιαστικιά του. 

Διαβάστε επίσης: 

«Δεν μετάνιωσα για ότι έκανα…» Κατάθεση-φωτιά της Μαρίαννας Καπάρα για το τριπλό φονικό – Φώναζε και ζητούσε δικαιοσύνη ο πατέρας του Αιμίλιου

-Τριπλό φονικό: Το τριών λεπτών VIDEO που δείχνει άνδρα με μαχαίρι – «Άφησε το Χρίστο»

-ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κατάθεση Μαριάννας – «Εννά τους σκοτώσω. Θέλεις έγκλημα πάθους ρα;» - Γελάει ο Θωμά στο δικαστήριο

-Τριπλό φονικό: Καταθέτει Εγγλέζα μόνιμη κάτοικος Κύπρου – Πήρε την κόρη σε σχολή χορού και άκουσε 4 άνδρες να τσακώνονται...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top