ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του οχήματος που βρέθηκε στο φράγμα της Γερμασόγειας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του οχήματος που βρέθηκε στο φράγμα της Γερμασόγειας

Φωτογραφίες του οχήματος που εντοπίστηκε γύρω στις 15:30 της Δευτέρας (17/10) στο φράγμα Γερμασόγειας εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για παλιό όχημα τύπου διπλοκάμπινου το οποίο φέρεται να βρίσκεται εδώ και καιρό μέσα στο φράγμα.

Όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο δημοσίευμα μας, στην σκηνή μετέβησαν μέλη της ΕΜΑΚ και ανέσυραν το όχημα.

Στην σκηνή, ωστόσο, μετέβηκαν και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού όπου μετά από μαρτυρίες πρόεκυψε πως το διπλοκάμπινο όχημα βρίσκεται εδώ και χρόνια στο ίδιο σημείο.

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στους ανακριτές πως στο παρελθόν όταν και πάλι η στάθμη του νερού είχε κατέβει, το όχημα είχε εμφανιστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.