ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είστε άνεργοι και θέλετε να δουλέψετε στις Δημοτικές εκλογές; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε

Είστε άνεργοι και θέλετε να δουλέψετε στις Δημοτικές εκλογές; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε

Και σε αυτές τις εκλογές θα εργαστούν άνεργοι πτυχιούχοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο ανέργων του Υπ. Εργασίας και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμπληρώνοντας σχετική ηλεκτρονική δήλωση, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών ανακοινώνει την ενεργοποίηση της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, μέσω της οποίας μπορούν οι δημόσιοι λειτουργοί και άνεργοι πτυχιούχοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα των Δημοτικών/Κοινοτικών Εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ιστοσελίδα θα είναι ενεργοποιημένη μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 7 Νοεμβρίου 2016, και δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο.

Σε ό,τι αφορά στους άνεργους πτυχιούχους, σημειώνεται ότι τη δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι πτυχιούχοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top