ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γνωστά τα αποτελέσματα του DNA της κολλητικής ταινίας που βρέθηκε στο πτώμα του 37χρονου!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γνωστά τα αποτελέσματα του DNA της κολλητικής ταινίας που βρέθηκε στο πτώμα του 37χρονου!

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση του θανάτου του 37χρονου Βούλγαρου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός και τυλιγμένος με νάιλον σακούλες στις 15 Σεπτεμβρίου στην θαλάσσια περιοχή της Αλαμινού.

Στα χέρια του ΤΑΕ Λάρνακας βρίσκονται από την Τρίτη (18/10) τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων της κολλητικής ταινίας που ήταν τυλιγμένος ο 37χρονος Βούλγαρος.

Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως τα αποτελέσματα του DNA που λήφθηκαν από την κολλητική ταινία είναι αρνητικά.  Δηλαδή, δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε άλλο γεννητικό υλικό εκτός από αυτό του 37χρονου άντρα

Μετά και την εξέλιξη αυτή, το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Τσόνεβ παραμένει άλυτο. Ο προβληματισμός που υπάρχει στο ΤΑΕ Λάρνακας είναι έντονος καθώς για την ώρα δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις που να «μιλάνε» για έγκλημα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εργάζονται πυρετωδώς στην υπόθεση του Σβετομίρ Τσόνεβ έτσι ώστε να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο 37χρονος Βούλγαρος έφερε κάταγμα σπονδύλου το οποίο όπως μας αναφέρθηκε προκλήθηκε μεταθανάτια και αυτό ειναι σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που περιπλέκουν ακόμα πιο πολύ την υπόθεση.

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Διαβάστε ακόμη:

ΠΤΩΜΑ ΑΛΑΜΙΝΟΥ: Βλέπουν εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο του 37χρονου – Του έσπασαν τον σπόνδυλο – DNA απ’ την κολλητική ταινία

ΑΡΡΑΔΙΠΟΥ: Κηδεύτηκε ένα μήνα μετά τον θάνατο του - Μάνα και κόρη δεν είχαν τα χρήματα ούτε να τον θάψουν - Η τραγική ιστορία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top