ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλεις να γίνεις ο καλύτερος DJ της Κύπρου και να εκπαιδευτείς από ταλαντούχος παράγωγους; Μαθέ που και πότε αρχίζουν τα μαθήματα

Θέλεις να γίνεις ο καλύτερος DJ της Κύπρου και να εκπαιδευτείς από ταλαντούχος παράγωγους;  Μαθέ που και πότε αρχίζουν τα μαθήματα

Αγαπάς τον κόσμο της παραγωγής και του Dj, έλα στο μαγικό σύμπαν της μουσικής και του DJing με το DJ Survival Concept Course Cyprus.

Το DJ Survival Concept Course, η ιδιότυπη σχολή DJing και μουσικής παραγωγής άνοιξε για πρώτη φόρα τις πόρτες της στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2016, γνωρίζοντας απόλυτη επιτυχία. 

Ο κύριος εμπνευστής του εγχειρήματος, Dino MFU, μετρώντας πάνω από μια δεκαετία πίσω από τα decks των μεγαλύτερων clubs της Ελλάδας και όχι μόνο, και έχοντας στο ενεργητικό του, ως παραγωγός, δεκάδες hits και συνεργασίες με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής όπως Claydee, Shaya & Slick Beats, ξέρει ακριβώς την μυστική συνταγή για να δώσει την κατάλληλη ώθηση στους νέους μαθητές που ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους στο δύσκολο αυτό χώρο.

Μετρώντας ήδη έναν χρόνο άκρως επιτυχημένης λειτουργίας και διανύοντας ήδη την 2η σεζόν με τα πιο γνωστά όνοματα στο ρόλο των εισηγητών (Dino MFU, George Siras, Sysex, DJ The Boy, Alex Dimou), το project μεγάλωσε και επεκτάθηκε στην Λάρνακα της Κύπρου.

Η ομάδα της Κύπρου, αποτελούμενη από μερικούς από τους πιο ταλαντούχους DJs της χώρας, DJ Englezos, DJ Zenios, DJ STS και DJ Aggelo, έχει ακριβώς τους ίδιους αυστηρούς στόχους με την αθηναϊκή σχολή - την θεωρητική και πρακτική προσέγγιση βήμα - βήμα για  την μετάδοση όλων των απαραίτητων εφοδίων που χρειάζεται κάποιος για να επιτύχει στον απαιτητικό κόσμο της μουσικής.

Στις 19 Οκτώβρη, η σχολή της Κύπρου έκανε και το επίσημο ντεμπούτο της με μεγάλη επιτυχία και καλωσόρισε ανθρώπους κάθε ηλικίας στο Open Day της. Οι ενδιαφερόμενοι γνώρισαν από κοντά τους εισηγητές της σχολής και παρακολούθησαν μια αρχική παρουσίαση για το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα από τον ίδιο τον εμπνευστή του - Dino MFU - ο οποίος θα διατηρεί και δικό του special μάθημα στο DJ Survival της Κύπρου, καθώς από και τον ταλαντούχο παραγωγό της αθηναϊκής σχολής, Alex Dimou.

Μετά από μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, το επόμενο ραντεβού της σχολής δίνεται την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 μμ, όπου θα λάβει χώρα η επίσημη Ημέρα Παρουσίασης. Κατά την διάρκειά της, θα γίνει η υποδοχή των νέων μαθητών και θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πλάνο που θα ακολουθήσει η σχολή μέσα στο έτος, καθώς και το θεματολόγιο των μαθημάτων της. 

Αποκτήστε την πρώτη σας επαφή με το μαγικό σύμπαν της μουσικής και του DJing με το DJ Survival Concept Course Cyprus. 

DJ Survival Concept Course Cyprus

Αποστολίδου 7, Λάρνακα

Για πληροφορίες και εγγραφές: 96033242

email: [email protected]

official page: 

http://facebook.com/djsurvivalconceptcoursecyprus

website:

www.djsurvival.com/cyprus

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top