ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έμεινε άναυδος ο οδηγός όταν κατάλαβε ότι αυτός που παρέσυρε θανάσιμα ήταν... φίλος του!

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έμεινε άναυδος ο οδηγός όταν κατάλαβε ότι αυτός που παρέσυρε θανάσιμα ήταν... φίλος του!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λεμεσό 6/11 όταν όχημα παρέσυρε πεζό άνδρα στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.

Θύμα ήταν ο 78χρονος Στέλιος Μεσιήττης, ο οποίος προσπαθούσε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου κρατώντας ένα χαρτομάντιλο που κάλυπτε το στόμα και τη μύτη του καθώς στο Τσίρειο στάδιο υπήρχαν επεισόδια και δακρυγόνα.

Μοιραία και τραγική συνάμα ήταν εκείνη η ώρα που αφού ο οδηγός 77χρονος ειδοποιήθηκε για βανδαλισμούς στο υποστατικό του από αγνώστους μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Απόλλων – Εθνικός Άχνας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 77χρονος παρέσυρε θανάσιμα τον 78χρονο. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το ακόμη πιο τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι θύμα και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου γνωρίζονταν και μάλιστα πολύ καλά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι και γνωρίζονταν επί σειρά ετών.

Ο οδηγός παρά το σοκ που υπέστη όταν αντιλήφθηκε ποιος ήταν ο άνθρωπος που αρχικά είχε τραυματίσει σοβαρά συνελήφθη και υπέστη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς: «Φαίνεται ότι η ταχύτητα κατά την ώρα του δυστυχήματος ήταν χαμηλή και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για να καταλήξουμε σε ένα βάσιμο αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Η αστυνομία δημοσιοποίησε το όνομα του θανόντα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Έτρεχε» να σώσει το μαγαζί του από βανδαλισμούς ο οδηγός

 

 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top