Τους ενημέρωσαν για έργα… όμως τα άφησαν ατέλειωτα! «Βρε μήπως αναβλήθηκαν οι δημοτικές εκλογές;»

Τους ενημέρωσαν για έργα… όμως τα άφησαν ατέλειωτα! «Βρε μήπως αναβλήθηκαν οι δημοτικές εκλογές;»

Πολίτης του Δήμου Γερίου καταγγέλλει πως οι εργασίες στο οδόστρωμα έμειναν ατέλειωτες με αποτέλεσμα να διαλύονται αυτοκίνητα τους

Σύμφωνα με τα όσα καταγγείλει πολίτης σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Γερίου είχε ενημερώσει προ ημερών πως σε συγκεκριμένη περιοχή θα εκτελούνται έργα στο οδόστρωμα. Μάλιστα είχε τονίσει στην ενημερωτική επιστολή που έστειλε στους δημότες του, πως τα έργα θα ολοκληρωθούν στις 11 Νοεμβρίου.

Φαίνεται πως τα έργα δεν τέλειωσαν αλλά έμειναν έτσι, με τον πολίτη να καταγγέλλει πως διαλύονται τα οχήματα τους αλλά και τις εργασίες του Δήμου.

Συγκεκριμένα γράφει ο εν λόγω δημότης 

«Ανακοίνωση στην πολυκατοικία που μένουμε για εργασίες επί του οδοστρώματος. Δευτέρα "δούλεψαν" και τέσσερις μέρες μετά δεν τους ξαναείδαμε... Αποτέλεσμα να διαλύουμε καθημερινά τα αυτοκίνητα μας με αυτό που έχουν κάνει. Η δεύτερη φωτογραφία είναι σημερινή 12/11/2016. Βρε μήπως αναβλήθηκαν οι δημοτικές εκλογές;»

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE