Τους ενημέρωσαν για έργα… όμως τα άφησαν ατέλειωτα! «Βρε μήπως αναβλήθηκαν οι δημοτικές εκλογές;»

Τους ενημέρωσαν για έργα… όμως τα άφησαν ατέλειωτα! «Βρε μήπως αναβλήθηκαν οι δημοτικές εκλογές;»

Πολίτης του Δήμου Γερίου καταγγέλλει πως οι εργασίες στο οδόστρωμα έμειναν ατέλειωτες με αποτέλεσμα να διαλύονται αυτοκίνητα τους

Σύμφωνα με τα όσα καταγγείλει πολίτης σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Γερίου είχε ενημερώσει προ ημερών πως σε συγκεκριμένη περιοχή θα εκτελούνται έργα στο οδόστρωμα. Μάλιστα είχε τονίσει στην ενημερωτική επιστολή που έστειλε στους δημότες του, πως τα έργα θα ολοκληρωθούν στις 11 Νοεμβρίου.

Φαίνεται πως τα έργα δεν τέλειωσαν αλλά έμειναν έτσι, με τον πολίτη να καταγγέλλει πως διαλύονται τα οχήματα τους αλλά και τις εργασίες του Δήμου.

Συγκεκριμένα γράφει ο εν λόγω δημότης 

«Ανακοίνωση στην πολυκατοικία που μένουμε για εργασίες επί του οδοστρώματος. Δευτέρα "δούλεψαν" και τέσσερις μέρες μετά δεν τους ξαναείδαμε... Αποτέλεσμα να διαλύουμε καθημερινά τα αυτοκίνητα μας με αυτό που έχουν κάνει. Η δεύτερη φωτογραφία είναι σημερινή 12/11/2016. Βρε μήπως αναβλήθηκαν οι δημοτικές εκλογές;»

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE