LIFESTYLE

Τι συμβαίνει με τη σειρά του Λώρη Λοϊζίδη στον Alpha Κύπρου; Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Τι συμβαίνει με τη σειρά του Λώρη Λοϊζίδη στον Alpha Κύπρου; Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

«Παραμύθι ν’ αρχινήσει» ακούμε και παραμύθι δεν βλέπουμε. Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζει ο Κύπριος ηθοποιός και σεναριογράφος για λογαριασμό του Alpha Κύπρου.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Η σειρά η οποία αναμένεται με ανυπομονησία από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ότι υπογράφει ο Λώρης γίνεται και επιτυχία ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν γυρίσματα. Τι όμως πραγματικά συμβαίνει; Πότε υπολογίζεται να γίνει η πρεμιέρα;

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το «Παραμύθι» του Λώρη όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα κοστίζει και κοστίζει μάλιστα και πολύ. Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή για την Κυπριακή τηλεόραση που απαιτεί και πολύ χρήμα και πολύ δουλειά.

Χαρακτηριστικό είναι το ποσό των 30.000 ευρώ το επεισόδιο που είχε γραφτεί και δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν μετά την αβεβαιότητα για την τηλεοπτική άδεια του Alpha Ελλάδος πού έφερε και «πάγωμα» του προγραμματισμού για ένα διάστημα αλλά και τα locations της σειράς που απαιτούσαν κυριολεκτικά κτίσιμο από την αρχή παλιών σπιτιών επήλθε και η ανάλογη καθυστέρηση ώστε να βγει στον τηλεοπτικό «αέρα».

Από τον Alpha διαμηνύουν ότι η σειρά δεν αναβάλλεται και θα γίνουν προσπάθειες όπως κάνει πρεμιέρα πριν το τέλος του 2016, ενισχύοντας το πρόγραμμα το σταθμού που πλέον βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασης του να σταθεροποιούνται πάνω από το 10%, ενώ βρίσκεται στην 2η θέση από όλα τα κανάλια στα δυναμικά κοινά.

Η παράγωγη τις τελευταίες μέρες δουλεύει εντατικά στο μεγάλο αυτό project και στοχεύουν να ξεκινήσουν γυρίσματα αρχές Δεκεμβρίου, ώστε το πρώτο επεισόδιο να το δούμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου πριν το τέλος του χρόνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top