LIFESTYLE

Αποκαλυπτική η Τζώρτζια για τα ερωτικά της! Πώς απάντησε σε ερώτηση αν άφησε κάποιο αγόρι στην Κύπρο που την περιμένει;

Αποκαλυπτική η Τζώρτζια για τα ερωτικά της! Πώς απάντησε σε ερώτηση αν άφησε κάποιο αγόρι στην Κύπρο που την περιμένει;

Για την νέα της ζωή στην Αθήνα, τους ανθρώπους που της λείπουν και για την εμπειρία στον Alpha Ελλάδος μίλησε η αγαπημένη παρουσιάστρια Τζώρτζια Παναγή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τα ερωτικά της. Η ίδια χωρίς να απαντάει ευθέως άφησε να νοηθεί πως την δεδομένη στιγμή είναι μόνη αφού προτεραιότητα της είναι η δουλειά της.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι είναι αυτό που λείπει από την Κύπρο η ίδια απάντησε ως εξής:

«Οι γονείς μου! Πολύ! Έπειτα είναι οι φίλοι, οι παρέες μου. Αλλά προσπαθώ να μην μελαγχολώ ούτε να το βλέπω έτσι, ότι δηλαδή είμαι μακριά τους… Α, μου λείπει και ο «Πούκης» ο σκύλος μου. Αλλά που να τον φέρω εδώ; Όλη την ημέρα θα είναι μόνος του αφού εγώ θα είμαι στον σταθμό.»

Στο νησί άφησες και κάποιο έρωτα;

Τα δικά μου άτομα είναι κοντά μου και υποστηρίζουν. Δεν πιστεύω εξάλλου ότι ένας έρωτας θα με πήγαινε πίσω, γιατί είμαι από τις γυναίκες που υποστηρίζουν ότι η δουλειά και προσωπική ζωή μπορούν να συνδυαστούν, αν το θέλουν και οι δυο.

Θα έκανες μια σχέση εξ αποστάσεως, μεταξύ  Ελλάδας και Κύπρου για παράδειγμα;

Μια σχέση εξ αποστάσεως δεν είναι το ίδιο με το να έχεις τον άνθρωπο σου κοντά σου. Όταν, όμως, υπάρχει εμπιστοσύνη, αγάπη γερά θεμέλια και φυσικά θέληση και από τους δυο όλα γίνονται. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει η συντροφικότητα, μου αρέσει να μοιράζουμε.

Αν ερχόταν σήμερα στη ζωή σου ένας έρωτας θα τον ζούσες;

Σίγουρα, δεν περιμένω κάποιον για να ολοκληρωθώ αυτή τη στιγμή. Ωστόσο δεν βάζω σύνορα και χρονικά όρια στον έρωτα. Είμαι, όμως, υπέρ της σταθερότητας. Τώρα, κάνω κάποια  καινούργια βήματα στη δουλειά μου και κάνω focus εκεί. Ακόμα έχω πολλά πράγματα να ζήσω και να δω.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top