ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΜ: «Ξεκαθαρίζουμε τη διαφωνία μας στους χειρισμούς του Νίκου Αναστασίαδη και το πώς αντιμετωπίζει το Εθνικό Συμβούλιο»

ΕΛΑΜ: «Ξεκαθαρίζουμε τη διαφωνία μας στους χειρισμούς του Νίκου Αναστασίαδη και το πώς αντιμετωπίζει το Εθνικό Συμβούλιο»

Επιστολή με την οποία ενημερώνει επίσημα για την απόφασή του για αποχώρησή του από το Εθνικό Συμβούλιο επέδωσε την Τετάρτη 07/12 το ΕΛΑΜ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Την επιστολή προσκόμισε στο Προεδρικό Μέγαρο το μεσημέρι 07/12 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Γεάδη είπε πως "έχουμε καταθέσει και επίσημα την αποχώρησή μας από το Εθνικό Συμβούλιο. Ξεκαθαρίζουμε τη διαφωνία μας στους χειρισμούς του Νίκου Αναστασίαδη και το πώς αντιμετωπίζει το Εθνικό Συμβούλιο ", ανέφερε.

Επί τη ευκαιρία, πρόσθεσε, "καλούμε το λαό να βρίσκεται σε εγρήγορση καθώς η λύση που εξυφαίνεται μας οδηγεί σε ένα πολύ δυσοίωνο μέλλον".

Ερωτηθείς για το περιεχόμενο της επιστολής του ΕΛΑΜ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Γεάδης ανέφερε πως "ξεκαθαρίζουμε την απόφασή μας για αποχώρηση από το Εθνικό Συμβούλιο και λέμε μέσα και τους λόγους καθώς ξεκαθαρίζουμε και ποιά είναι η δική μας θέση που αφορά το ενιαίο κράτος και το πώς πρέπει να κινηθούμε βάσει της προηγούμενης πρότασης που έχουμε καταθέσει στο Εθνικό Συμβούλιο".

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Γεάδης είπε πως από την πρώτη φορά που συμμετείχε στο Εθνικό Συμβούλιο το ΕΛΑΜ κατέθεσε την πρότασή του "για το πώς πρέπει να κινηθούμε για να αλλάξουμε γραμμή και στρατηγική στο εθνικό μας θέμα".

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top