Aποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - Μυστήριο με τον θάνατο άνδρα στον ζυγιστικό σταθμό Λατσιών

Aποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - Μυστήριο με τον θάνατο άνδρα στον ζυγιστικό  σταθμό Λατσιών

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε πληροφορία για αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, κοντά στον ζυγιστικό σταθμό Λατσιών.

Διαβάστε επίσης:  ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητό! Οι άλλοι τρεις κρατούσαν μαχαίρια

Λεμεσιανοί οι συλληφθέντες που ήταν στο αυτοκίνητο με τον νεκρό 50άρη - Η νεκροψία θα ρίξει φως στην υπόθεση

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τέσσερα πρόσωπα στο αυτοκίνητο, το ένα εκ των οποίων δεν είχε τις αισθήσεις του.
 
Το αναίσθητο πρόσωπο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου η οποία επιθεώρησε τη σορό, εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 
 
Τα άλλα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση αφού εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν μαχαίρια. Πρόκειται για 25χρονο, 32χρονο και 67χρονο. Ανακρινόμενοι έφεραν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. 
 
Όσο αφορά την ταυτότητα του νεκρού, γίνονται προσπάθειες εξακρίβωσης των στοιχείων του. 
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE