ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Στην κατάψυξη για τα καλά η Κύπρος – Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και χιόνια το μενού!

ΚΑΙΡΟΣ: Στην κατάψυξη για τα καλά η Κύπρος – Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και χιόνια το μενού!

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου 07/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές περιοχές θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα καταστεί σύντομα ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Το βράδυ 07/01 ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και κάποιες ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά και βόρεια παράλια αλλά στα δυτικά και νότια παράλια θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή  08/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και σύντομα στα προσήνεμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα ανατολικά και βόρεια παράλια αλλά στα δυτικά και νότια παράλια θα είναι κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 09/01 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα ορεινά και ημιορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top