Αύξηση τιμών πετρελαίου στις ασιατικές αγορές

Αύξηση τιμών πετρελαίου στις ασιατικές αγορές

Οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν την Τετάρτη (18/1) νωρίς το πρωί στις ασιατικές αγορές, εξαιτίας της μείωσης της συναλλαγματικής ισοτιμίας του δολαρίου, παρά το γεγονός της μείωσης των κερδών υπό τις εκτιμήσεις για αύξηση της αμερικανικής παραγωγής πετρελαίου.

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου αυξήθηκαν κατά 16 σεντς στα 52,64 δολάρια το βαρέλι. Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent, αυξήθηκαν κατά 21 σεντς στα 55,68 δολάρια το βαρέλι.

Η συναλλαγματική ισοτιμία του δολαρίου μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων έξι εβδομάδων, έναντι των ισοτιμιών των άλλων διεθνών νομισμάτων.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE