ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απολογία Ελίτας σε διεύθυνση ΡΙΚ και... συστάσεις για το περιστατικό με την Ελλαδίτισσα – Τι ακριβώς είπε - ΕΓΓΡΑΦΟ

Απολογία Ελίτας σε διεύθυνση ΡΙΚ και... συστάσεις για το περιστατικό με την Ελλαδίτισσα – Τι ακριβώς είπε - ΕΓΓΡΑΦΟ

Απολογήθηκε η Ελίτα Μιχαηλίδου στη διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου για τον τρόπο που αντιμετώπισε Ελλαδίτισσα τηλεθεάτρια στην εκπομπή μαζί στο «ΡΙΚ» (12/01).

Του Φάνη Μακρίδη

Το θέμα που πήρε διαστάσεις μετά και την επιστολή του βουλευτή ΔΗΚΟ Λάρνακας Χρίστου Ορφανίδη, απασχόλησε την περασμένη εβδομάδα το κρατικό κανάλι.

Σύμφωνα με επιστολή του πρόεδρου του Δ.Σ. του ΡΙΚ Θανάση Τσώκου προς τον κ. Ορφανίδη, η Ελίτα Μιχαηλίδου «έχει απολογηθεί στη Διεύθυνση του Ιδρύματος για την έντοντα συναισθηματικά φορτισμένη τοποθέτησή της και έχει εκφράσει τη λύπη της, υπογραμμίζοντας, ότι πρόθεσή της δεν  ήταν να προσβάλει κανένα». 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα σημειώνει ο κ. Τσώκος στην απαντητική του επιστολή προς τον κ. Ορφανίδη ημερομηνίας 20/01, «σε συνεννόηση με τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες με στόχο την αποφυγή στο μέλλον, παρόμοιων αχρείαστων περιστατικών».

Σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ του ThemaOnline, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου ο βουλευτής είχε εκφράσει την έντονη απαρέσκειά του για τον τρόπο που η Ελίτα Μιχαηλίδου είχε αντιμετωπίσει Ελλαδίτισσα τηλεθεάτρια στην εκπομπή της «Μαζί στο ΡΙΚ».

Στην επιστολή που είχε αποστείλει στον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΡΙΚ, Θανάση Τσώκο, κατήγγειλε την παρουσιάστρια θεωρώντας πως «εκφράστηκε με τρόπο προσβλητικό και απαραδεκτο προς την ακροάτρια, αφήνοντας υπονοούμενα για την Ελλάδα και τον λάο της».

Από τα πυρά του κ .ορφανίδη δεν είχε ξεφύγει ούτε η φιλοξενούμενη Άννα Μαραγκού, που, όπως σημείωνε ο βουλευτής, «αντί να σεβαστεί το γεγονός ότι φιλοξενείται εκείνη τη στιγμή στο Κρατικό Ίδρυμα που συντηρείται από τον φορολογούμενο Κύπριο πολίτη, με τις διακοπές που έκανε στην Ελλαδίτισσα και με τις εκφράσεις της είναι σαν να έλεγε ‘άφησ’ την πάνω μου’ και την ειρωνεία που τη διακατείχε, κάθε άλλο παρά δίκαιη και αντικειμενική ήταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Επιστολή-καταγγελία βουλευτή στο ΡΙΚ για το ξέσπασμα της Ελίτας – «Υπονοούμενα για την Ελλάδα και τον λαό της» - ΕΓΓΡΑΦΟ

Πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελίτας Μιχαηλίδου – Εξοργίστηκε με τηλεθεάτρια από την Ελλάδα: «Σεβαστείτε μας επιτέλους…» VIDEO

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top