ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί θα μετατρέπονται νόμιμα σε εγκληματίες φατριών

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί θα μετατρέπονται νόμιμα σε εγκληματίες φατριών

Νομοσχέδιο όπου θα δίνει το δικαίωμα σε αστυνομικούς να το παίζουν «εγκληματίες» για να εισέρχονται στα άδυτα των φατριών, ετοιμάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», το εν λόγω νομοσχέδιο θα δίνει σημαντικά εργαλεία στη αστυνομία ώστε να μπορεί να εξαρθρώνει «από μέσα» παράνομες δραστηριότητες του εγκλήματος.

Η διπλή ιδιότητα των αστυνομικών που θα υποδύονται τους εγκληματίες δεν θα επιβάλλεται αλλά θα είναι εθελοντική αφού πρώτα υποβληθούν σε ειδική εκπαίδευση.

Οι εν λόγω αστυνομικοί θα δικαιούνται βάση νόμου να παρανομούν ώστε να μην αφήνουν υποψίες στα υπόλοιπα μέλη των φατριών καθώς επίσης δεν θα φέρουν καμία ευθύνη για ζημιές σε πρόσωπα οι περιουσίες.

Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα η διπλή αυτή ζωή επιβάλλει νέα διαβατήρια ταυτότητες και πιστοποιητικά γεννήσεων όπου θα τους εκδοθούν ενώ θα μπορούν να καταθέτουν και στα δικαστήρια με το καθεστώς της ανωνυμίας.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top