«Πατάει σε δύο βάρκες» ο Νικόλας – Κρατά την εξουσία, αποστασιοποιείται από την Κυβέρνηση και κοιτάει δεξιά
Η συνέντευξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» δεν ήταν απλώς μια κριτική τοποθέτηση για κυβερνητικές αστοχίες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», οι γονείς ισχυρίζονται πως η ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα τους εξαπάτησε γιατί είπαν ότι το βρέφος τους γεννήθηκε με κεφαλοαιμάτωμα και πως θα φύγει. Η καταγγελία έγινε στις 13/12/2016 .
Ο πατέρας και η μητέρα του βρέφους αφού κατάλαβαν ότι το πρόβλημα ήταν σοβαρό μετάφεραν το παιδί τους σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Βρετανία όπου οι γιατροί εκεί αναγνώρισαν το σοβαρό λάθος της ιδιωτική κλινικής της Λάρνακας και διαπίστωσαν ότι το βρέφος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.
Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση με την καταγγελία για αμεροληψία κατά του βρέφους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




