ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα στον Στρόβολο – Όχημα προσγειώθηκε βίαια σε βιτρίνα καταστήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα στον Στρόβολο – Όχημα προσγειώθηκε βίαια σε βιτρίνα καταστήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σφοδρή σύγκρουση δυο οχημάτων με αποτέλεσμα το ένα να εξοστρακιστεί και να «προσγειωθεί» βίαια σε βιτρίνα καταστήματος, σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (22/1) στον Στρόβολο.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, γυναίκα οδηγός, η οποία βρισκόταν στο αλτ επί της οδού Έκτορος στην περιοχή Ακρόπολης, προσπάθησε να εισέλθει στη λεωφόρο Ιφιγενείας.

Αποτέλεσμα ήταν νεαρός διερχόμενος οδηγός που βρισκόταν επί της λεωφόρου, στην προσπάθεια του να μην συγκρουστεί με το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα, να στρίψει το τιμόνι.

Η κίνηση του αυτή επέφερε αρχικά την πρόσκρουση του οχήματος του με το πίσω μέρος του άσπρου αυτοκινήτου για να καταλήξει στη συνέχεια ο ίδιος σε βιτρίνα γνωστού καταστήματος ειδών χειροτεχνίας.

Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν αφού δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί με την γυναίκα οδηγό να παραπονιέται για πόνους στη πλάτη.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, το μαύρο όχημα που οδηγούσε ο νεαρός άντρας, προσέκρουσε με βία σε πεζούλι πριν καταλήξει στην βιτρίνα του καταστήματος το οποίο υπέστη επίσης ζημιές.

Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι στην συγκεκριμένη διασταύρωση της οδού Έκτορος και Ιφιγενείας, γίνονται πολύ συχνά τέτοιου είδους ατυχήματα και παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις αλλά και διαμαρτυρίες τους προς τον Δήμο Στροβόλου αλλά και την Τροχαία δεν έχει ληφθεί κανένα είδους προληπτικό μέτρο.

   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top