ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ 44ΧΡΟΝΟΥ: Τηλεφώνησε στην αδελφή του να φέρει τα κλειδιά και όταν έφτασε τον είδε να κολυμπά σε λίμνη αίματος – Καταλείπει σύζυγο και βρέφος 18 μηνών

ΘΑΝΑΤΟΣ 44ΧΡΟΝΟΥ: Τηλεφώνησε στην αδελφή του να φέρει τα κλειδιά και όταν έφτασε τον είδε να κολυμπά σε λίμνη αίματος – Καταλείπει σύζυγο και βρέφος 18 μηνών

44χρονος άντρας από την Ρουμανία, έχασε τη ζωή όταν επιχείρησε να εισέλθει στο μπαλκόνι της οικίας του, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας από την ταράτσα, δεμένος με σύρμα κεραίας, καθώς είχε κλειδωθεί έξω.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε στο κενό όταν το σύρμα αποκόπηκε για να χάσει ακαριαία τη ζωή του γύρω στις 1:15 τα ξημερώματα της Κυριακής (29/1).

Η τραγικότητα της είδησης όμως δεν σταματά εδώ.

Ο 44χρονος άντρας πριν πάρει την μοιραία απόφαση να δεθεί με σύρμα για να εισέλθει στο μπαλκόνι του, από την στέγη της πολυκατοικίας είχε τηλεφωνήσει στην αδελφή του καλώντας την να έρθει στο σπίτι για να τους ανοίξει καθώς κρατούσε αντικλείδι.

Έξω από την πόρτα του σπιτιού τον περίμεναν η γυναίκα του από την Μολδαβία κρατώντας στα χέρια το μόλις 18 μηνών βρέφος τους...

Όταν η αδελφή του έφτασε στην οδό Αγίου Νεκταρίου και Αγίου Δημητρίου κρατώντας τα κλειδιά στο χέρι δεν πίστευε στα μάτια της.

Ο αδελφός της ήταν στο έδαφος νεκρός και μέσα σε λίμνη αίματος…

Η νεκροψία θα διενεργηθεί της Δευτέρα (30/1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγικός θάνατος άντρα στη Λεμεσό – Έχασε τη ζωή του γιατί δεν έβρισκε τα κλειδιά του…

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top